L’evolució de l’aplicació d’Instagram és continua, i és evident que setmana rere setmana incorpora noves actualitzacions que permeten una millora exponencial de les seves prestacions. T’imagines poder comprar o vendre producte a través d’aquesta aplicació?

Ara és possible, gràcies al Shoppable post d’Instagram! Però… Què és el shoppable post d’Instagram?

Es tracta d’una nova funció enfocada a la venda directa des d’Instagram per a negocis que ofereixen productes físics. El seu funcionament és molt senzill donat que, es puja una fotografia i s’etiqueten els productes que hi apareixen, de manera que el comprador podrà fer clic en aquests i obtenir la informació necessària, i en cas que ho desitgi podrà comprar!

Se’ns dubte es tracta de la millor manera que tenen les empreses en aprofitar la gran quantitat de temps que els usuaris passen veient fotografies i donant els “me gusta” a les xarxes socials.

Vols instal·lar aquesta opció al teu compte? Te’n deixem els passos:

 • Assegura’t de tenir compte d’Instagram i una fan page a Facebook conectades.
 • Necessitaràs tenir un catàleg de productes a Facebook.
 • Connecta el teu catàleg de Facebook amb la teva compta d’empresa d’Instagram.
  1. Ves al teu compte de Business Manager.
  2. Revisa que tens el compte d’Instagram vinculat.
  3. Comprova que el catàleg de productes està actiu.
  4. Espera que Instagram revisi si compleixes els requisits envers la seva política de vendes.
 • Una vegada ens hagin aprovat el perfil, a “configuració” trobarem la opció de “compres” on haurem de seleccionar un catàleg de productes, i una vegada seleccionat només haurem d’etiquetar els productes.

Fàcil oi? Si vols aconseguir una conversió més directe en la venda dels teus productes i millorar-ne la comunicació i el servei… Contacta amb nosaltres, estarem encantats d’assessorar-vos.