Bon dia i bon divendres!  Avui toca una nova entrada al bloc de Volcano Grup!

Us volem parlar d’una iniciativa molt curiosa que ha portat a terme Trident. Últimament es parla molt de l’addicció a les xarxes socials i al món digital, a la desconnexió del món i a la socialització a través d’una pantalla.  S’ha creat un moviment molt exitós en el qual es lluita per fer la vida més real, deixar el món virtual i la vida que s’hi té.

Trident, amb Kunihiko Morinaga ha creat una marca de roba “Focus” dissenyada de tal manera que el teixit en què està feta la roba són materials aïllants que impedeix que arribin les ones electromagnètiques al telèfon quan ens el posem a les butxaques. Així podem desconnectar de la vida virtual i despreocupar-se de xarxes socials, correus, notificacions… i centrar-se en les persones amb les quals s’està, compartint realment el temps amb ells, d’aquí el nom que rep la marca “Focus”, centrar-se en anglès. A qui no li ha passat estar parlant i que estiguin més atentes a les notificacions que a tu?

Aquí podeu veure el vídeo de la campanya.
https://www.youtube.com/watch?v=3-UbrWqyyU0

Aquesta acció publicitària té una web pròpia, en la qual es poden comprar les peces de roba,  el making off i una aplicació que ens ha encantat.  Et diu com d’enganxat s’està a les xarxes socials, amb un rànquing mundial de les persones participants.

A Volcano som experts en gestió de xarxes socials i mitjans i ens adonem que aquesta realitat està molt present en la societat. Cada cop la gent viu més la seva vida a través de les pantalles i no a la vida real. Inclòs l’addicció ja té nom: Nomhofobia.  No hauríem de fer un canvi d’actitud?  I vosaltres, sou addictes a les xarxes socials? Què en penseu d’aquesta iniciativa? També esteu més pendent de la vida digital que la real?