El màrqueting experiencial està cada vegada més present en l’estratègia de les marques. Les grans empreses ja no intenten vendre el producte en si, sinó que pretenen crear una experiència destacable al voltant de la marca per afavorir el record i la imatge que el consumidor té sobre aquesta.

Per altra banda, les noves tecnologies estan en un procés d’innovació i evolució constant i, cada vegada més, es recorre a la seva aplicació per estratègies de màrqueting. A partir de la unió d’aquests dos conceptes, apareix la creació dels vídeos en 360º. N’heu sentit mai a parlar?

Es tracta d’un format audiovisual que es crea a partir d’un innovador sistema de càmera que grava simultàniament els 360º d’una escena. Així, les persones poden visualitzar-lo a mode de vista panoràmica i/o girar la perspectiva del vídeo per veure aquesta escena des de diferents angles o punts de vista només arrossegant i movent el cursor cap el punt que es vulgui observar. Es tracta d’un recurs molt innovador en el món de la tecnologia digital i audiovisual.

En definitiva, els vídeos 360º són molt més que un simple vídeo! Són una proposta molt atractiva per a construir una experiència realista i immersiva per el consumidor, per endinsar-lo cap a l’aventura que proposa la marca. No us ho creieu? Jutgeu-ho vosaltres mateixos!

Us semblen interessants aquests tipus de vídeo? Nosaltres hi veiem molt de potencial comunicatiu! D’ara en endavant aquest format s’anirà implementant cada vegada més en el sector de màrqueting.

A Volcano Grup ens agrada arriscar i innovar. T’agradaria una campanya de comunicació amb vídeos 360º? Doncs contacta’ns i et farem una proposta atractiva i molt original!