Moda? No ho sabem, però el que si que és una realitat és que aquest tipus de dispositius amb tecnologia wearable ens està envaint. A més, la constant insistència en els quals es busca que portem aquesta tecnologia en articles que utilitzem quotidianament, com és el cas de la roba de vestir o complements, fa que el dispositiu amb un major auge fins al dia d’avui sigui l’SmartWatch. Però si ets dels que considera que és massa gran, en breus tindrem al mercat un dispositiu semblant però molt més petit i manejable: són els anomenats anells intel·ligents. Pero segurament et preguntaràs, què és això d’un anell intel·ligent o SmartRing oi?  

El SmartRing és un anell intel·ligent  de tant sols 13 mm amb pantalla led  tàctil d’un sol color a través del qual rebrem notificacions i trucades a temps real gràcies a la seva tecnologia bluetooth. Té com a objectiu doncs, no dependre tant del mòbil i facilitar-nos el dia a dia. Entre les seves funcions està la de rebre alertes del correu electrònic, missatges de text o actualitzacions o notificacions de Facebook, Twitter, Google Plus o Linkedin i és totalment compatible amb el sistema Android i iOS. A més, amb un dispositiu adaptat podrem realitzar fotografies a través del nostre anell.

La càrrega de bateria serà simultània amb el nostre smart phone a través d’un carregador especial que ens permetrà carregar els dos dispositius alhora. I tu que en penses? Ets dels que cauràs en la temptació d’aquests increïbles dispositius?