El passat diumenge 17 de maig va tancar-se la 60a edició del festival gironí Temps de Flors, un esdeveniment que col·loca les flors com a protagonista de la ciutat. Botigues, monuments i espais públics es vesteixen amb flors transformant la ciutat en un inmens jardí de colors.

El Concurs d’Aparadorisme i Decoració Interior complia la 11a edició amb 150 establiments comercials inscrits. En la present edició el primer premi se’l va endur Viatges Eurovacances, el segon va ser per Perfums Estètica i Salut i el 3r el va aconseguir la botiga de mobles Samarkanda. El premi popular va ser per l’Estanc Ciutadans.

L’Església de Sant Lluc va acollir el tradicional Concurs de Flors, on es van presentar obres d’11 categories diferents: Rams de roses, rams de flors, roses individuals, test amb flors, cactus, plantes de fulles, azalees i rododendres, orquidàcies, categoria infantil, premi especial Bonart, premi especial composició.

La música també és protagonista en aquest festival, on van sobresortir les actuacions d’artistes com: Sílvia Pérez Cruz & GIOrquestra, The Gourmets Vocal Band, The Hanfris Quartet, In Crescendo o The Anchivettes entre molts altres.

Aquesta 60a edició continua posant de manifest que edició rera edició Temps de Flors creix cada any, tant en oferta d’espectacles com en afluència de públic. Respecte a l’any passat l’afluència als museus ha pujat un 18% els visitants. En capacitat hotelera ha augmentat un 5% i els comerços han registrat han pujat un 3% les vendes.

Amb aquesta edició finalitzada i tenint en compte els bons resultats tant econòmics com de participació popular, queda palesa la fantàstica salut de les flors a la ciutat de Girona.