Hola a tots!

Com bé podeu veure, la web de Volcano Grup i el seu Bloc han sofert un canvi.

Nosaltres, creiem que els canvis, sempre que siguin a positiu, són un valor afegit, ja que si constantment mirem a la mateixa direcció, sempre anirem a parar al mateix lloc. I si cridem al canvi, obtindrem resultats diferents.

 

A la nova web de Volcano Grup us presentem allò que millor sabem fer: comunicació, publicitat i disseny.

La podeu visitar clicant aquí.

Si per alguna cosa s’ha caracteritzat Volcano Grup des dels seus inicis, és per la innovació dels seus productes comunicatius i el rigor amb què els desenvolupa.

 

Volcano Grup som una agència de comunicació multidisciplinari formada per diversos especialistes en els camps de la publicitat, el periodisme, les relacions públiques, el disseny gràfic, la producció audiovisual i el màrqueting online; que ens regim per tres màximes:

–       esprémer al màxim la nostra creativitat

–       innovar constantment en tot allò que fem

–       escoltar els clients i fer que ells ens escoltin a nosaltres

Això repercuteix directament en els que confien en nosaltres i que es troben no només amb uns simples executors de les seves idees, sinó amb professionals innovadorscrítics i arriscats; però, per sobre de tot, amb sentit comú i ganes d’assessorar-los creant la línia comunicativa que més s’adeqüi a les seves necessitats.

 

Podeu veure projectes de Volcano clicant aquí.

Com a mostra de la gran alegria que Volcano Grup té pel llançament de la nova web, sortegem entre tots els fans de la nostra pàgina de Facebook, una Tablet de 10’1 polsades.

 

Participar és molt fàcil, tan sols heu de:

1.- Ser fans de la pàgina de Facebook de Volcano clicant aquí.

2.-Posar un comentari sota la publicació de Facebook contestant la pregunta: si poguessis emprendre un negoci de manera gratuïta, quin escolliries?

3.-Participar en el concurs clicant aquí. 

I ja està! Així de fàcil!

Recordeu seguir-nos a les nostres xarxes socials, i ens veiem en la pròxima entrada!