En la fase de creació d’una nova pàgina web, cal tenir en compte que es requereix un nom de domini, el qual apareixerà després de les 3W i abans del .com, .es, etc. En el moment de triar el domini és recomanable mantenir el nom de la marca i evitar que sigui excessivament llarg, ja que sempre hem de facilitar que l’usuari el pugui recordar ràpidament. A continuació, un cop ja té nom propi, el teu domini necessita un lloc per “allotjar-se”, la qual cosa coneixem per hosting.

A l’hora de triar quin hosting faràs servir per a la teva web, és important tenir present que has d’escollir un que tingui totes les característiques i funcions que necessitaràs en el futur, per això no sempre és bo quedar-se amb l’opció més econòmica de totes. És important fer un resum de les necessitats de la marca i comparar-ho amb allò que el hosting en qüestió et pot oferir. A continuació detallem alguns aspectes que s’han de considerar en la tria del hosting: – Un panell de control que no presenti un grau molt alt de dificultat. – Assegurar-te que amb el hosting en qüestió puguis treballar amb tot tipus d’arxius. – Revisar l’espai del hosting per tal que de cara al futur no et trobis amb limitacions. – Unes funcions i característiques que et permetin fer tot el que necessitis pel teu negoci, sigui un carro de compra o missatges de resposta immediata. – Una bona reputació del hosting en qüestió. – Un hosting totalment segur. La seguretat és imprescindible quan parlem de negocis online, per evitar que els hackers hi tinguin accés.

Existeixen una gran varietat de hostings, amb diferents característiques, preus, limitacions… Si no tens el temps necessari per analitzar i decidir quin hosting és l’adequat per la teva empresa o marca, des de Volcano Grup ens en podem fer càrrec. Consulta el servei a la nostra pàgina web.