Si la teva pàgina web no està adaptada als dispositius mòbils, no esperis més, comença el compte enrere.

A partir del 21 d’abril Google penalitzarà totes les webs que no siguin responsive i no les mostrarà en els seus resultats de cerca. Google va informar d’aquest canvi en el seu algoritme al seu blog oficial.

Amb el nou algoritme, el criteri responive sota l’eslògan Mobile Friendly,  es converteix en tema prioritari i essencial a complir. Totes les webs que no estiguin dissenyades sota la tecnologia responsive es veuran afectades en els resultats de cerques mòbils realitzades a Google.

Per què la teva web ha de ser responsive?

El disseny web responsive és una tècnica que busca aconseguir la correcta visualització de la pàgina web en els diferents dispositius. Per tant, el disseny responsive permeten adaptar-se a qualsevol tamany de pantalla des d’ordinadors fins a tablets i mòbils.

Cada cop més realitzem consultes online des de qualsevol dispositiu, tant poden ser ordinadors, tablets, smartphones, etc. D’aquesta manera ha sorgit la necessitat que totes les webs estiguin adaptades per visualitzar-se correctamentindiferentment al tamany de la pantalla.

 La teva web està adaptada a mòbil? Fes la prova!

Si no saps si la teva  pàgina web està adaptada als dispositius mòbils, no esperis més i fes el test d’optimització per a mòbils i comprova que si estàs viu al Google.

Fes la prova 

Si tens dubtes, posa’t en contacte amb nosaltres i t’assessorarem sobre quines accions pots dur a terme.

img pantalles-01