Avui al ens agradaria parlar de màrqueting. Per als que desconegueu aquesta paraula, es defineix com el conjunt de tècniques destinades a planificar un procés de comercialització, per tal de millorar la distribució i la venda de productes i de serveis.

 

El màrqueting es dedica, doncs, a l’anàlisi del comportament del mercat i dels consumidors amb l’objectiu de captar, retenir i fidelitzar als clients satisfent les seves necessitats. Per aquest motiu, el màrqueting es converteix en vital per a l’èxit de qualsevol empresa. Sense el màrqueting no podríem conèixer al consumidor i conseqüentment no sabríem allò que busca o allò que vol.

 

Gràcies al màrqueting les empreses defineixen un dels principis bàsics, les 4 P: Producte, Punt de venda, Preu i Promoció. Aquests quatre aspectes són bàsics per al bon funcionament d’un negoci. Per aquest motiu, a banda de tenir un producte o oferir un producte de qualitat i que satisfaci les necessitats, és imprescindible per a qualsevol empresa conèixer el target. El target es defineix com el públic objectiu per al nostre servei o producte. Per definir-lo cal segmentar el mercat i per aconseguir això cal conèixer i entendre al consumidor. Quan l’empresa aconsegueix conèixer i entendre al consumidor al qual es dirigeix, oferint-li la qualitat que busca, aleshores crea una forta relació amb ell i les vendes augmenten.

 

Sovint es relaciona màrqueting i publicitat, però cal tenir clar que NO són sinònims. La publicitat representa una part del màrqueting, però aquest inclou moltes més coses. En definitiva, el màrqueting s’avança a les necessitats del client.

 

A Volcano Grup treballem en equip per desenvolupar les tasques de màrqueting que necessita la teva empresa. T’ajudarem a donar conèixer el teu producte o servei perquè arribi on ha d’arribar: a l’èxit.

2017-10-16T16:08:01+00:00