L’ésser humà és visual per naturalesa. Els missatges que rep el nostre cervell per processar qualsevol tipus d’informació vénen donats pels nostres sentits, que reben estímuls constantment. En una societat on cada individu rep de mitjana uns 3.000 impactes publicitaris cada dia, és bàsic que les empreses tinguin molta cura de la seva gestió d’imatge de marca. Cal seguir els patrons de la marca, i a més, intentar destacar sobre la resta per generar record en els públics.

 

La imatge corporativa no és només un aspecte aïllat del marketing, sinó que afecta a tots i cadascun dels nivells de l’empresa. Si una marca no és fidel als seus estàndards d’imatge, la seva comunicació no serà cent per cent efectiva i repercutirà en els seus resultats generals. És imprescindible que tots els membres d’una empresa coneguin quines són les normes de la imatge de marca i les respectin en les seves tasques diàries.

Quan es parla d’imatge de marca sovint es relaciona exclusivament amb els aspectes gràfics, com el logotip o els colors corporatius. No obstant això, la imatge de marca abasta molts més elements, com la tipografia, el claim, el look&feel, els layouts, i un llarg etcètera.

Tots els missatges que transmet una marca han de conformar un tot. És aquest “tot” que aporta la personalitat i els valors necessaris per a que una marca aconsegueixi connectar amb els seus públics i generar els pensaments emocionals. Si es fa correctament, el consumidor associarà aquests aspectes emocionals cada vegada que rebi un impacte publicitari i això garantirà un millor record de marca.

A Volcano Grup oferim un servei de Branding que engloba gestió i creació d’imatge de marca, relació amb els mitjans de comunicació, redacció de continguts, disseny d’elements gràfics i altres serveis aplicats a les necessitats de cada client. D’aquesta manera volem garantir una imatge de marca efectiva per optimitzar la comunicació de qualsevol empresa.