Benvinguts al bloc de Volcano!

Hem creat aquest espai per mantenir-vos al dia de les últimes notícies de comunicació, publicitat, màrqueting, món 2.0 i totes les novetats pel que fa al món que rodeja la marca.

Però abans de tot això, què millor que fer una presentació formal per saber qui són els tripulants d’aquest vaixell, no?

Al timó tenim els senyors Marc Payrà i Roig i Ivan Portolés i García.

Marc Payrà, publicista i gerent de Volcano Grup porta més d’ 11 anys al capdavant de l’empresa. Amb gran capacitat de lideratge.  Ens encanta, sobretot pel seu abric de pells.

 

Ivan Portoles, publicista i gerent de l’empresa. Antic director de l’agència de comunicació i publicitat Iviart, fa tres anys que està al capdavant de Volcano Grup juntament amb en Marc. Ens encanten els seus estilismes.

 

Remant contra corrent es troben la resta de mariners:

Maribel Espeso, alies “Meriwel Nespresso”. Diplomada en ciències empresarials. Juntament amb en Marc i l’Ivan és responsable de les tasques comercials del grup. No la veiem massa per l’oficina, deu estar explicant secrets al seu “perchero”. 

 

Ferran Gispert, alies “Fergi”. Desenvolupador web. És el màxim responsable de la creació i programació de les pàgines web.  Al matí saluda dient “bona tarda” i quan se’n va ens diu “bon nadal”.

 

Ferran Piris, alies “Pipis”. Dissenyador gràfic. Responsable dels dissenys i la maquetació. Només escolta Rac 1, a la resta no ens fa massa cas.

 

Mireia Odena, alies “Mimi”. Publicista, s’encarrega de la comunicació offline del grup i de vetllar per la resta de l’equip. Què faríem sense ella! Para todo lo demás: Mimi.

 

Evelin Ruz, alies “Eve”. Community Manager, responsable de les xarxes socials i el social media. L’ultima en arribar i probablement després d’aquest post, la primera en sortir.

 

Alba Muñoz, alies “ la becària”. Està aprenent, però moltes vegades ens ensenya. Sempre està parlant, sempre que esmorzi llengua.

 

Doncs bé, després de les presentacions formals, ens acomiadem desitjant llarga vida al bloc i que tots ens ho passem bé dins d’aquest espai.

Per la nostra part intentarem oferir-vos contingut d’interès sobre el sector i per la vostra part esperem ansiosos el feedback!

 Segurament no cal dir-ho, però ho recordem per si hi ha algú despistat, sempre des del respecte i l’educació, qualsevol opinió serà benvinguda!!

 Fins la propera entrada!

I..recordeu seguir-nos a les nostres xarxes socials!

FacebookTwitterInstagramYoutubePinterest.