El passat 25 de Febrer, a les 19h de la tarda va tenir lloc a l’edifici de negocis CINC de Girona una ponència a càrrec de Ivan Portolés, soci de Volcano Comunicació juntament amb Marc Payrà.

L’Ivan Portolés, especialitzat en xarxes socials i en nom de l’agència de comunicació i publicitat Volcano Grup, va oferir una conferència sobre la xarxa social Facebook des d’una perspectiva d’empresa, on va donar les claus fonamentals perquè les marques i les empreses tinguessin èxit dins de la xarxa.

 

Els punts tractats van ser:

  • Situació actual de Facebook en l’àmbit mundial.
  • Que pot aportar Facebook a una empresa.
  • Passos a seguir per tenir una bona presència a Facebook.
  • Maneres de promocionar una pàgina a Facebook.
  • Casos d’èxit.

 

 D’altra banda, també es va comptar amb la presència de Carles Bonfill, director de Easypromos, una de les aplicacions més importants que té Facebook per a la gestió de concursos i sortejos.

 

En Carles va explicar com treure rendiment a aquesta aplicació i també va comentar diferents casos d’èxit que varen deixar als assistents entusiasmats.

Per tots aquells que ens vàreu demanar on aconseguir la presentació ho podeu fer clicant aquí.

Des de Volcano Comunicació volem agrair a tots la participació i l’entusiasme amb el que ens vàreu rebre. Va ser un plaer col•laborar amb un públic tan entusiasta i proactiu. Esperem que la conferència hagi estat profitosa en tot els sentits!

També volem aprofitar per agrair a l’edifici CINC la seva confiança i bon tracte. Ha estat un plaer!

Recordeu que ens podeu trobar a les nostres xarxes socials! 

Fins la propera, amics!