Quan parlem de xarxes socials automàticament la nostra ment pensa en Facebook, Twitter, LinkedIn… però el que és ben cert és que s’han convertit en una eina ideal per a moltes empreses, ja que ajuden a aconseguir una millor interacció amb els seus clients o usuaris, disposant així d’una major qualitat en el servei que ofereixen i fins i tot una oportunitat de negoci a través d’Internet.

Com el seu nom indica, les xarxes socials són ideals per interactuar socialment, fer amics, entaular conversacions, i en definitiva, per establir vincles amb altres persones d’una forma dinàmica i atractiva. És per això que el retorn que obtenen les empreses amb l’ús de les xarxes socials és molt positiu, ja que a més de guanyar-se la confiança entre els seus usuaris, aconsegueixen una relació molt més directa i propera amb els seus clients o públics. Però, per ser més explícits, què poden aportar aquestes xarxes a qualsevol negoci?

  • Facebook: Disposar d’un perfil a Facebook suposarà la carta de presentació per a qualsevol empresa de cares als diversos usuaris. És per això que la imatge que es mostri ha de ser suficientment impactant per tal de captar l’atenció dels usuaris, però sense oblidar-nos que haurà d’oferir una imatge el més professional possible, ja que d’una manera o d’un altre aquest perfil servirà per promocionar l’empresa.
  • Twitter. A Twitter passa quelcom similar, al tractar-se d’una xarxa excessivament activa, s’ha de ser molt actiu en les publicacions a realitzar i entaular conversacions amb les persones que estan en aquesta plataforma. Publicar articles interessants, temes d’interès, noticies, a més de contingut propi. És considerada doncs, una eina perfecta com atenció al client. D’aquesta manera permetrà, a més de potenciar la feina que es realitza a l’empresa, aconseguir un increment en la visibilitat de cares als seguidors.
  • YouTube. Els nombrosos avantatges que ofereix YouTube no es queden curts. La possibilitat de crear vídeos i la opció d’enllaçar-los a les plataformes de social media fa que esdevingui una eina molt viral i de gran presència a les xarxes, ja que són vídeos visibles per a tots els usuaris i la seva viralització pot arribar a ser incalculable.
  • Blog. El blog és aquella eina que ens permetrà informar de tots els temes d’interès de l’empresa o temes d’actualitat als usuaris. Tot i que prèviament no pot semblar rellevant, en moltes ocasions els articles que s’hi descriuen poden resoldre dubtes momentanis de molts usuaris. A més, mantenir un blog actualitzat permet obtenir un millor posicionament a Internet.

No ho dubtis: a Volcano Grup tenim una àmplia experiència en assessorament estratègic i planificació de xarxes socials. T’ajudarem a gestionar les xarxes socials de la teva empresa o negoci de la millor manera, escollint la que millor s’adapti al teu perfil amb l’objectiu de crear comunitat amb els usuaris i poder generar oportunitats de negoci.