Un dia, Bill Gates va dir que “si no estàs a Internet, no existeixes”. Avui en dia, però, aquesta frase ha pres més força de la que ja tenia. Tota empresa necessita una pàgina web, i això és una realitat que cada cop es fa més evident a tots els sectors de mercat.

A més d’aconseguir un abast mundial del teu producte o servei i d’aportar un prestigi i qualitat destacable a la teva empresa, disposar d’una pàgina web corporativa és un dels recursos amb una relació cost-benefici més notables per promocionar el teu propi producte. La teva pàgina web ha de ser la teva carta de presentació dins la xarxa. I si vols gaudir d’un lloc web atractiu, no perdis detall del nostre servei!

A Volcano Grup t’oferim la manera d’aconseguir una web atractiva i visual, adaptada per a què pugui ser visualitzada des de qualsevol dispositiu, des de qualsevol part del món i en qualsevol moment. El procediment és molt senzill, només cal que et posis en contacte amb nosaltres, que ens expliquis el teu cas i prioritats i estudiarem la teva empresa. Analitzarem la teva situació actual i la teva competència i, a partir de les teves necessitats i fortaleses, construirem la millor adaptació pel lloc web de la teva empresa de manera que pugui atraure al públic al qual es dirigeix.

Encara no estàs convençut/da? Doncs a continuació t’ensenyem alguns dels projectes que hem dut a terme des de Volcano, a veure què et semblen!

Restaurant DCPàgina web DC

El Restaurant DC es troba a la platja La Fosca de Palamós amb zona pròpia chill out, el DC Beach Club. La seva pàgina web es caracteritza per ser molt visual i atractiva a nivell fotogràfic, ja que té l’objectiu de ressaltar l’elegància pròpia del restaurant.  

 

ArgonArgon

Argon és una empresa de construcció de l’Alt Empordà. El seu principal objectiu a nivell de web va ser de destacar les principals obres que han dut a terme al llarg de la seva trajectòria. És per això que també han apostat per una pàgina web molt visual, potenciant les fotografies de les seves construccions i una estructura i disposició d’elements molt clara.

 

Hotel Sant JoanHotel Sant Joan

Hotel Sant Joan és un hotel de Palamós, una masia del segle XVIII amb un encant propi. La seva pàgina web havia de permetre que qualsevol usuari que veiés la web sentís l’essència pròpia de l’Hotel, i ho vam aconseguir amb la nostra proposta de web dinàmica, fresca i elegant al mateix temps.

 

Enric Ferrer i Fill (Grup Gamma)Enric ferrer i fill

Enric Ferrer i Fill, del grup GAMMA és una empresa de material de construcció i ferreteria. El principal repte en la creació d’aquesta web va ser gestionar i potenciar els dos aspectes principals de la web, per una banda la informació corporativa i per l’altra la botiga on-line, d’una forma clara i ben estructurada.

 

Si aquestes pàgines web us han agradat, i vosaltres també voleu la vostra, no dubteu en contactar amb nosaltres. És senzill, només cal que ens truqueu al 972 22 36 19, on farem realitat la vostra web ideal!