Tanca el ulls. T’imagines fent-li un petó a la teva parella durant més de 50 hores seguides? Sembla una bestiesa, oi? Doncs un matrimoni tailandès ho va fer.

Cada any es duu a terme un concurs a Tailàndia l’objectiu del qual és aconseguir fer-se el petó més llarg entre la resta dels concursants. El matrimoni que superi a la resta, guanya. Va ésser el 13 d’abril de 2011 quan una parella va aconseguir batre el rècord mundial del petó més llarg de la història amb un total de 46 hores, 24 minuts i 9 segons.  Des d’aquesta data que cada any s’ha celebrat l’aniversari d’aquesta diada com al “Dia Internacional del Petó”.

Un parell d’anys després d’haver aconseguit aquest rècord, el 2013, la parella tailandesa, Ekkachai i Laksana Tiranarat, va aconseguir batre el seu propi rècord aconseguint estar-se 58 hores, 35 minuts i 58 segons en una marató de petons feta durant Sant Valentí. Més de dos dies havent d’estar drets, sense descansar o dormir i fent-se un llarguíssim i esgotador petó.

Aquesta data ha estat cada vegada més present a les xarxes socials, amb més de 139 mil mencions a Twitter i aproximadament 60 mil publicacions a Instagram en menys de 24 hores i amb el hasthag #DiaInternacionalDelBeso. Amb aquestes notables dades, grans empreses com CocaCola, Marvel, Greenpeace i Hawkers, entre moltes d’altres, no s’han pogut resistir sumar-se a la celebració d’aquesta festivitat.

És per això que a Volcano no hem volgut ser menys! Ens encanta estar sempre a la última, seguint les tendències i no podíem faltar a aquesta.

Recordeu, no deixeu mai de fer-vos petons!