Donada la penetració que les aplicacions mòbils han aconseguit entre els usuaris, les empreses les poden utilitzar per una comunicació ràpida i, sobretot, molt efectiva. De manera instantània i des de qualsevol lloc, els usuaris poden accedir a la informació de la marca comptant amb una mínima connexió a internet.

A més, poden convertir-se en una bona vidriera tecnològica per a la marca, ja que sense tenir un cost elevat, són un bon element de promoció i màrqueting i, sobre tot, més perdurables i renovables en el temps que les campanyes de màrqueting tradicionals.

Les aplicacions solen ser més fàcils i còmodes d’utilitzar que una web mòbil, permeten l’aprofitament de les funcionalitats del dispositiu tals com la càmera o la geolocalització.

L’APP pot ser un canal de comunicació molt interessant per a difondre missatges a clients de l’empresa i així afavorir a que aquests viralitzin gracies a la difusió de les mateixes en les xarxes socials.

Depenent de la complexitat de la nostra APP, podem inclòs integrar una funció de compra en línia (e-commerce) per què els usuaris puguin comprar/pagar els serveis o productes que s’ofereixen.

VOLCANO GRUP COMUNICACIÓ ofereix quelcom que fins ara no havia posat a disposició dels seus clients. Amb un equip de professionals al darrera i els preus més competitius del mercat us oferim el nou servei d’APLICACIONS MÒBILS PER A EMPRESES.

 

 Per a més informació podeu solicitar-la a: info@volcanogrup.com.

Fins la propera entrada amics! Recordeu que som presents a les xarxes! 😉