Volcano Grup va sorgir fa més de 15 anys, i des d’aleshores hem experimentat molts  canvis. Inicialment vam començar amb un equip petit, propi d’una empresa molt jove, realitzant projectes més modests, a petita escala.

Després d’aquest més de 15 anys l’agència ha tingut molt de temps per formar-se com a empresa, i podem dir amb orgull que hem realitzat tot tipus de projectes, des de accions petites fins a grans campanyes i esdeveniments, ajudant a moltes empreses a consolidar la seva imatge i a créixer poc a poc.

Tota l’experiència adquirida, juntament amb la confiança dels nostres clients, han fet que puguem créixer en tots els sentits: el nostre ventall de serveis ha pogut enriquir-se i ampliar-se considerablement, adaptant-se a les necessitats de cada moment i a les tendències del sector, i hem pogut apostar per nous perfils professionals per garantir un servei professional i de qualitat.

Per això el nostre equip ha anat creixent poc a poc, i les nostres necessitats com agència han fet que hàgim pres una decisió que marcarà un abans i un després a la nostra història: canviar el nostre lloc de treball. Hem deixat enrere les nostres antigues oficines, i hem apostat per un nou lloc de treball modern, confortable, i sobretot, amb totes les prestacions òptimes per una agència amb ganes de superar-se dia rere dia.

A partir d’ara les nostres oficines es troben a la Crta. Santa Coloma, número 115, entresòl B, Vilablareix (Girona). És aquí on podreu trobar-nos per informar-vos dels nostres serveis, per adreçar el correu ordinari i facturació o simplement fer-nos una visita i veure com les noves instal·lacions van agafant forma.