Les teves publicacions arriben a menys gent? O tens menys interaccions dels teus usuaris? Això és degut a un nou canvi en l’algoritme de Facebook. Un canvi ha donat molt a parlar entre els professionals del sector i és que, tot i que ja es venia anunciant que aquest algoritme canviaria i reduiria la publicitat del feed, no ha estat fins aquest any que s’ha fet efectiu.

El que Marc Zuckerberg, CEO de Facebook pretén amb aquest nou canvi és que el perfil mostri als usuaris menys contingut públic, incloent posts, vídeos i noticies de marques. Prioritzant doncs contingut personal, d’interès pels usuaris i que pugui generar interacció natural de per si. Per tant, podem dir que aposta cent per cent pel contingut d’alta qualitat.

Però vols saber quins són els canvis més rellevants?

Comentaris amb sentit. Es prioritzaran les noticies amb un major nombre de comentaris i que per tant, generin valor pels usuaris.

Vídeos en directe. Només es mostrarà el contingut dels vídeos live i que per tant, puguin generar conversació entre aquests.

Amics vs. Pàgines. Les publicacions de persones apareixeran abans que les de les pàgines, per tant, el contingut de les pàgines haurà de ser de major qualitat.

No convidis a interaccionar. El engagement-bait ja és passat. Amb aquest canvi d’algoritme, Facebook buscarà la interacció natural.

És per això que serà necessari una bona estratègia de Social Media per assegurar-te que els usuaris visualitzen el teu contingut, satisfent doncs el seu interès. T’acompanyem, assessorem i elaborem l’estratègia que t’ajudarà a aconseguir l’èxit. Confia en Volcano Grup!